Bilmagneter och andra magnetskyltar med ditt eget tryck

Bilmagneter och andra magnetskyltar med ditt eget tryck

Om du vill marknadsföra din verksamhet eller göra det klart för kunder vilka erbjudanden som finns tillgängliga kan du satsa på bilmagneter eller diverse magnetskyltar beroende på vilket resultat du är ute efter. Dessa finner du hos https://www.foliekniven.se/magnetskilte.php, och tack vare att du själv väljer vilket tryck som ska pryda magneterna kan du förmedla det budskapet som du är intresserad av utan svårigheter.

Bilmagneter för look och marknadsföring

Bilmagneter kan förse ditt fordon med ett unikt intryck, och det finns ett antal skäl till att de har blivit så populära att dra nytta av. Till ett mycket rimligt pris lägger du vantarna på en magnetskylt som antingen marknadsför din verksamhet eller som helt enkelt ger din bil ett snyggt utseende.

Bilmagneter finns i olika varianter, men vid beställning hos Foliekniven får du dem i form av en 0,8 mm magnetskylt. Utanpå sitter ett laminat för att skydda dina bilmagneter och se till så att de håller under en lång tid framöver.

Andra sorters magnetskyltar

Utöver bilmagneter kan du hos Foliekniven få tag på magnetskyltar som är en aning tunnare med sin 0,6 mm tjocklek. Dessa har ett tryck som du själv väljer, och du kan dra nytta av dem för att exempelvis skylta på lagerhyllan eller på någon annan plats inomhus. Vare sig du är intresserad av bilmagneter eller andra sorters magnetskyltar är chansen stor att Foliekniven har just det som du eftersöker, så ta tjuren vid hornen och gå igenom det breda sortimentet för att skräddarsy dina helt egna magneter på det sättet som du vill ha dem.

Agnes