Vänd dig till ett fruktbud Stockholm och få utsökt frukt på jobbet

Vänd dig till ett fruktbud Stockholm och få utsökt frukt på jobbet

Ett fruktbud Stockholm är det perfekta sättet att se till så att alla på kontoret har ett gott mellanmål att se fram emot. Få en korg med blandad frukt levererad direkt till ditt kontor utan att du behöver betala några fraktkostnader och med endast en månads uppsägningstid. Ett proffsigt alternativ inom världen av fruktbud som ger dig ypperliga villkor och resonabla priser är https://fruithero.se/, så läs mer om vad de har att erbjuda och få garanterat just det som du eftersöker!

Köp fruktkorgar och främja samtidigt miljön

Visst ser en fruktkorg till så att kontorsarbetarna blir nöjda och glada på samma gång som arbetsmoralen skjuter i höjden, men det här är inte den enda fördelen av att köpa en fruktkorg. FruitHero har nämligen blivit tilldelade 300 hektar mark i Malawi där de planterar ett träd för var fjärde fruktkorg som säljs. Du är med andra ord med och gör skillnad genom att teckna ett fruktabonnemang hos ett fruktbud Stockholm!

Vilka fruktkorgar finns det?

När vi nu har gått igenom några av de positiva aspekterna av att satsa på ett fruktbud Stockholm är det dags att ta en titt på utbudet. Vilka fruktkorgar finns det egentligen att välja mellan? Hos FruitHero kommer du att stöta på tre olika alternativ där den mest populära är originalkorgen. Här får du en blandning av utsökta frukter såsom bananer, äpplen, päron, vindruvor och mer därtill.

Om du föredrar en fruktkorg med enbart ekologisk frukt så är det den ekologiska korgen som du ska satsa på. Sist men inte minst har du även premiumkorgen med ett större urval av frukt och annat gott. Det är antingen 4, 6, 9 eller 11 kg som kan beställas oavsett vilken korg du väljer.

Agnes